2016. jún 23.

Budapesti vállalkozás és a Nagyerdő

írta: Online Cégér
Budapesti vállalkozás és a Nagyerdő

balazs-building.pngMiért támogat egy budapesti vállalkozás egy a Nagyerdőhöz kapcsolódó irodalmi pályázatot?

Merült föl bennem a kérdés, amikor megláttam a Debreceni Nagyerdőért Egyesület irodalmi pályázatának támogatói között a Balázs Building General Kft.-t. A cég fő profilja a régi polgári lakások felújítása Budapesten. Hogyan kapcsolódik egy Budapesten működő vállalkozás a Debreceni Nagyerdőhöz kapcsolódó helyi pályázathoz?

Az idei nyáron szeretnénk megnézni a Debreceni Virágkarnevált. Ebből a programból nem maradhat ki a Nagyerdő sem. A debreceni, a nagyerdei programok között keresgélve találtam rá a Nagyerdőért Egyesület irodalmi pályázatára, és természet szerető emberként nagyon megtetszett.

Magam is fontosnak tartom, hogy a fiatalokat a természet szeretetére neveljük, és erre az „Én és a Nagyerdő" irodalmi pályázat egy jó kezdeményezés. Jó dolog, hogy mi is támogathatjuk, még akkor is, ha jelenleg szerényebbek a lehetőségeink.” – Mondta Balázs Csaba cégvezető.

Az irodalmi pályázatról már írtunk az előző bejegyzésben.

Még egyszer röviden az „Én és a Nagyerdő" pályázatról.

Verssel, vagy novellával pályázhatnak a Debrecenben tanuló iskolások. Korcsoportonként indulhatnak a gyerekek, általános iskola alsó, -felső tagozat, valamint a középiskolások. A műveket 2016. augusztus 19.-ig küldhetik be a diákok.

A műveket szakmai zsűri fogja elbírálni. Díjátadás szeptemberben lesz egy ünnepség keretében. A kategóriánként az első három helyezett könyvjutalmat kap, illetve lesz egy meglepetés különdíj is.

A legjobb írásokat közzéteszi az egyesület a weboldalán.

debreceni_nagyerdoert_egyesulet_irodalmi_palyazat.jpg

Szólj hozzá

Debrecen Nagyerdő Virágkarnevál