2016. júl 05.

Kerékpárbolt Debrecenben

írta: Online Cégér
Kerékpárbolt Debrecenben

Regina Kerékpárbolt Debrecen

A Regina kerékpárbolt szintén szerepel „Én és a Nagyerdő” irodalmi pályázat támogatói között.

regina-kerekparbolt.jpg

Felkeltette az érdeklődésemet, hogy mi motivál egy kerékpár szaküzletet az irodalmi pályázat támogatására és egyáltalán mit lehet tudni egy debreceni kerékpár szaküzletről.
Megkérdeztem Gém János boltvezetőt.

Mindenekelőtt arra lennék kíváncsi, hogy miért Regina Kerékpárbolt lett a név, miért nem ReginaBike vagy valami hasonló nevet választottak?

Számomra, mint debreceninek fontos a magyar nyelv használata. Épp elég idegen kifejezést vagyunk kénytelenek használni a kerékpár márkáknál. Sajnos egyre több idegen szó kezd beépülni a beszédünkbe, pedig tökéletes magyar szavunk is van rá. Egyébként a televízióban és a rádióban is gyakran hallunk ilyeneket.

Persze nem arra biztatok bárkit is, hogy ne tanuljon idegen nyelveket, sőt ma már ez nélkülözhetetlen.
Egy magyar üzletnek legyen magyar neve, a kiszolgálást pedig jellemezze a magyar udvariasság és vendégszeretet.

Ezen értékrend mentén kívánjuk működtetni a kerékpár üzletünket is. Ezért éreztem kötelességnek az irodalmi pályázat támogatását is. Bár több ilyen kezdeményezés is lenne, amely igyekszik gyermekeinkkel megszerettetni egyszerre a természetet és a magyar irodalmat.

Csak gratulálni tudok a Debreceni Nagyerdőért Egyesületnek ehhez a pályázatához.”kerekpar.jpg


Miben más egy kerékpár szaküzletet vezetni ma, mint az induláskor?

Az üzletünk 1993-ban indult. Akkoriban még sokat kellett dolgoznunk azon, hogy ügyfeleink megismerjék a legjobb kerékpár márkákat. Elérhetőek voltak már a jó minőségű és megbízható márkák, de kevésbé ismerték az emberek és egy kicsit még bizalmatlanok voltak.

Napjainkban már más a helyzet. A külföldi tradicionális kerékpár márkákat ismerik az emberek. Most inkább a hazai gyártású, vagy összeszerelésű bringákat kell megismertetnünk és megszerettetnünk ügyfeleinkkel.

Családi vállalkozásként indultunk és ez nem változott, sőt gyermekeinknek hála úgy tűnik a jövőben sem fog. Nem változott az elmúlt 23 évben a minőség iránti elköteleződésünk sem.”kerekparbolt.jpg


Hogyan látja az üzlet jövőjét?

Mindenképp a jelenlegi tradíciónkat erősítve tervezzük a jövőt is. Az üzletünkbe belépő vásárlóval szeretnénk éreztetni, hogy szaküzletbe érkezett. A szervizünkben elvégzett munkára mindig odafigyelünk. Szerencsére érkeznek visszajelzések, amik bennünket igazolnak. Terveink között szerepel az internetes megjelenésünk erősítése. Vizsgáljuk a ma oly divatos mobil applikáció fejlesztésében rejlő lehetőségeket is.”

A kerékpárbolt elérhetőségei:

Regina Kerékpárbolt
4026 Debrecen, Füredi u. 49-51.
Telefon: +36 20 571 6305
Web: www.reginakerekpar.hu

Szólj hozzá

Debrecen Nagyerdő Kerékpárbolt debreceni vállalkozások